Maar nu even serieus!

Seizoen krijgt vorm!

20. feb, 2022

Verjaardagsfeestje

18 februari hadden we graag ons verjaardagsfeestje gevierd maar de storm Eunice zorgde ervoor dat het niet verantwoord was om naar Zeeland af te reizen op deze dag. Is het geen Corona dan is het wel Eunice. Maar op vrijdag 4 maart doen we gewoon weer een nieuwe poging

6. feb, 2022

lekker bezig!

Ondanks de steeds veranderde Coronaregels zijn we toch alweer een paar maanden lekker aan het repeteren, Jean Pierre en Christine die de afgelopen maanden niet in staat waren om mee te doen hebben zich ook weer aangesloten en dat doet de hele groep goed. Komende repetitie bestaan we 10 jaar, dus tijd voor gebak!

24. sep, 2021

TNF is weer begonnen!

Na een lange periode van COVID, zo’n anderhalf jaar is TNF weer enthousiast begonnen aan een nieuw repetoire. Vanaf vrijdag 17 oktober 2021 iedere 2 weken repetitie in het Wilhelminahuis.

6. apr, 2018

Kalender staat op de website

Onze optredens staan weer op de website. Lastig dit jaar want veel aanvragen vallen precies in de vakantie periode!

23. mrt, 2018

Nieuwe Cymballine

Met nieuwe leden en aanschaf van cymbals is het eindelijk gelukt om een cymballine te starten!!!!

23. mrt, 2018

Wisseling in de bassdrums!

2 leden uit de bassline zijn gestopt helaas, maar we hebben er gelukkig alweer 2 nieuwe voor terug. Muzikaal gezien een grote uitdaging dus om weer een nieuwe line te vormen.

16. jul, 2017

Havenfeesten Wolphaartsdijk

Topdag voor TNF op 15-7-2017, 2x opgetreden bij de havenfeesten. We hebben door ziekte en blessures al even personele problemen in de drumline. Maar door veel inzet van de huidige leden en hulp van een paar andere is het toch gelukt om een goede drumline neer te zetten. Vervolgens deze dag afgesloten met een lekkere BBQ in Wilhelminadorp.

13. jul, 2017

Door wasstraat trekken we de kar

Wasstraat de Walvis uit Goes is onze nieuwe sponsor. Voor het vervoer van ons instrumentarium stellen ze hun aanhangwagen aan ons beschikbaar. Dankjewel wasstraat de Walvis!

8. jul, 2017

De langste braderie van Zeeland

TNF heeft wederom (3e jaar op rij) succesvol opgetreden op de braderie in Heinkenszand. De sfeer op deze braderie is altijd top, speciaal dank voor het gebruik van het grote podium!

5. mei, 2017

Nieuwe snareline

Net op tijd voor het optreden van 6 mei, de nieuwe snareline in elkaar gezet, met dank aan Eddy, Dirk en Victor!

8. mei, 2017

geslaagd optreden in Aartselaar

Zaterdag 6 mei in Aartselaar (achter Antwerpen) een geslaag optreden gehad. 3x mochten we het veld op, eerst om de korpsen te begeleiden voor hun presentatie, de 2e maal voor ons eigen optreden. En bij de afsluiting nogmaals de korpsen begeleid om het veld op te lopen. Ook was het heel leuk om op het einde nog een keer met Dink samen te kunnen spelen. Altijd leuk als je beide een gezamelijke Cadence kent. De organisatie was van Starlight Marching percussion, al met al een zeer geslaagde dag.

11. feb, 2017

Jarig

Gisteren een top repetitie met ons 5 jarig bestaan. Allemaal een nieuw shirt van de sponsor gekregen en de kleur van de drumline dit seizoen gepresenteerd. De Drumline wordt in fases komend jaar helemaal blauw gemaakt door "Trimline" uit Lewedorp.

16. jan, 2017

2 "Nieuwe" tenors

Althans toch nieuw voor ons. Uit het Belgische Zee-Brugge hebben we van de muziekvereniging DInk 2 tenors overgenomen. Deze tenors vervangen de Dynasty's, niet dat die niet meer goed waren, maar deze hebben grotere maten en passen beter bij de klank van de drumline.

14. jan, 2017

Nieuwe stands

Gisteravond een heerlijke repetitie gehad, met nieuwe bassdrumstands. Tevens worden er vandaag 2 andere tenors opgehaald. Deze Pearl tenors met grotere en diepere ketels, gaan we gebruiken ipv onze Dynasty's.

19. nov, 2016

Trots met nieuwe sponsor!

Voor 2017 zijn we heel blij met onze sponsor. Eetcafe/Bar/Restaurant Den Baas en zijn madam uit Wolphaartsdijk.
Wesley Den Baas heeft zijn "roots" bij drumcorps. Zelf heeft hij bij de meeste zeeuwse corps meegespeeld en begrijpt dus goed wat The Next Formation kan bieden en nodig heeft. Een andere link is dat Den Baas en zijn madam een Vlaams restaurant in het zeeuwse Wolphaartsdijk is. Wie de leden van TNF Drumline kent weet dat TNF momenteel in zou storten als onze vlaamse vrienden niet mee zouden spelen.

Boudine van Slagerij van Kampen wenst TNF Succes!

Boudine van Slobbe van Slagerij van Kampen wenst TNF Drumline succes! Hartelijk dank Boudine!

Malte Steiner wenst TNF succes!

Malte Steiner, niet de minste van het Duitse drumcorps wenst TNF op een originele manier succes. Kom eens meespelen als je in de buurt bent Malte? Het is geen wedstrijd vrijdag, maar eveneens bedankt voor je support!

Chris Harris DM van The Company wenst TNF succes!

21 oktober treden we op voor Stichting Jayden tijdens hun "Nightrun" , 16 oktober kregen we dit filmpje van Chris toegezonden. Dankjewel Chris!

Thomas Buchanan van The Academy wenst TNF succes!

Alice Martini wenst TNF succes!

Richard Ramos wenst TNF succes!

Richard Ramos voormalig center snare van Blue Coats en Pulse percussion, betrokken bij Blue Knights en tegenwoordig ook bij The Mandarins.

Kerrie Brett wenst TNF succes met optreden!

Kerrie Brett drummajor van de huidige Europese kampioen "Kids Grove Scouts" wenst TNF succes met het optreden. Nou wij wensen Kerrie veel succes met Kids Grove. Heel leuk dat ze dit filmpje maakte.

Sponsor van The Next Formation! Sticker nodig, kijk op stickerloods.nl of neem contact op met info@stickerloods.nl

Druk werken aan een nieuwe seizoen!

23. okt, 2016

Optreden zit erop nu werken aan 2017!

Het optreden bij Stichting Jayden was een succes, dit jaar geen kerstcorps of iets dergelijks, maar we gaan hard werken aan ons 5 jarig bestaan. Met leuke optredens en een breder repetoire!

2. okt, 2016

TNF is klaar voor Stichting Jayden

Op 21 oktober treden we weer op bij de nightrun van Stichting Jayden. Kom allemaal kijken het wordt een gezellige avond.

14. jul, 2016

Een echte club!

Ondanks dat TNF als sinds februari 2012 samen drumt, zijn we nog maar sinds gisteren dus 13-07-2016 een echte vereniging en nu dus ook ingeschreven bij de "Kamer van Koophandel". Het vrijblijvende karakter met een laagdrempelige instap voor nieuwe leden willen we zeker blijven bewaken, maar we kunnen er niet omheen dat we toch steeds meer en meer op een echte serieuze vereniging gaan lijken. En ja dan kan je het beter maar goed regelen dachten we.

10. jul, 2016

Optreden groot succes!

Zaterdag 9 juli was een mooie dag voor TNF, niet alleen vanwege het mooie weer, maar we hadden ook een grote drumline op de been. Wanneer je 6 snares, 5 bassdrums, 2 tenors en 2 cymbal spelers hebt en je mist dan nog 5 leden omdat die niet konden, dan mag je best tevreden zijn. Het publiek heeft genoten, wij hebben tijdens en na het optreden genoten, want de dag werd heerlijk afgesloten met een pulled meat buffet verzorgt door de "BBQ Army" check hun ook eens, een echte aanrader.

13. jun, 2016

Langste braderie van Zeeland!

9 juli treedt "The Next Formation" weer op, op de langste braderie van Zeeland in Heinkenszand. Met een grote bijna volledig Belgische snareline staan we weer in "De Volgende Formatie".

13. jun, 2016

Drumcorpsdag was succes

Inmiddels zit het er weer op, een ware topdag voor TNF drumline. Net zoals vorig jaar was de drumcorpsdag weer een succes. Een topdag met brass en een groot frontensemble. Zeker voor herhaling vatbaar.

28. mrt, 2016

Inschrijvingen drumcorpsdag verlopen voorspoedig

Het gaat goed met het aanmelden van leden voor het drumcorps op 11 juni.
Zowel voor brass als fieldpercussion als frontensemble zijn er al veel aanmeldingen.

17. mrt, 2016

Wilhelminadorp!

Vanaf 6 mei gaat TNF verhuizen van Goes naar Wilhelminadorp. We zullen ons intrek nemen in het Wilhelminahuis aan de Brugstraat 4 in Wilhelminadorp. Een prachtige repetitieruimte waar we eveneens 2 keer per maand op vrijdagavond zullen repeteren. De ruimte kent twee ruime zalen en een groot podium.

9. jan, 2016

Antwerp Giants!

Een zeer geslaagd optreden in Antwerpen bij een wedstrijd van de Antwerp Giants in de Lotto Arena. We kregen ruim de tijd om op te bouwen en nog even te repeteren op het "veld". De organisatie had voor een prachtige lichtshow gezorgd tijdens ons optreden en tijdens de wedstrijd was er een leuke samenwerking tussen onze drumline en de harde kern van de Giants. Wie weet wordt dit vervolgd, zo niet, dit nemen ze ons niet meer af.

30. dec, 2015

Optreden in de Lotto Arena

TNF gaat samen met KOOS een optreden verzorgen tijdens de wedstrijd van de Antwerp Giants en de Aal Stars. Een baskettball wedstrijd op hoog niveau met hopelijk zo'n 6000 man publiek.

19. dec, 2015

TNF Christmas drumcorps

Net zoals afgelopen zomer toen er een drumcorps voor 1 dag was, hebben we nu weer met de kerst opgetreden met een brass. Deze brassleden hebben in 4 repetities een aantal kerstnummers ingestudeert. Evenals in de zomer een mix van ervaren en onervaren muzikanten. Met als resultaat een helemiddag opgetreden in de Goese binnenstad. De waardering van het publiek was groot, en ja daar doen we het toch uiteindelijk voor!

31. okt, 2015

Geslaagd optreden in Goese binnenstad

De drumline kan terugkijken op een geslaagd optreden in de Goese binnenstad, ieder half uur stonden we op een andere locatie in de binnenstad. Een leuke wisselwerking met het publiek, veel enthousiaste reacties.

26. sep, 2015

DCE Finals 2015

Lekker met z'n allen naar de finals geweest. Genieten van de top van Europa.
Kidsgrove Scouts ging er vandoor met de titel, maar The Company was zeker niet minder.

11. sep, 2015

Hervatten van repetities

Op vrijdag 11 september gaat de drumline van TNF en TNF Cadets weer aan de slag.
Heb je zin om mee te doen, loop gerust binnen.

6. sep, 2015

Kicks Out of Sticks & The Next Formation

Op zondag 6 september is er eveneens als vorig jaar weer een optreden in Lier.
K.O.O.S. treed hier op met hun drumline. De snareline van TNF zal op deze dag meespelen met de line van K.O.O.S.

12. jul, 2015

Geslaagd optreden in Heinskenszand afgesloten met een relaxte BBQ

Het optreden In Heinkenszand was een succes, we hebben veel positieve reacties gekregen. De sfeer was goed daar. Aansluitend nog even lekker genoten van een BBQ op het clubgebouw.

25. jun, 2015

Optreden in Heinkenszand

Kom kijken op zaterdag 11 juli in Heinkenszand waar TNF zal optreden in de middaguren op de langste en gezelligste braderie van Zeeland.

19. jun, 2015

Drumcorps wordt Christmas Drumcorps!

Na het succes van 6 juni is besloten om The Next Formation Drumcorps weer te laten herrijzen tijdens de feestdagen. Er komt een winter Christmas Drumcorps. Dit Dit Corps zal in ieder geval te zien zijn in de Goese binnenstad op 19-12-2015

6. jun, 2015

Drumcorps voor één dag!

TNF heeft voor één dag een drumcorps neergezet. Naast de vaste drumline hadden we nu ook een brass en een frontensemble. Met medewerking van Willy Boons en Maarten Perpet werden F-tuning, When a man Loves a Woman en Valero in één dag ingestudeerd. Op You Tube is het succes nog eens te bekijken. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door de Agrimarkt die de complete luch en avond snacks heeft aangeboden. Niet te vergeten de medewerkers van buurthuis "De Pit" en onze eigen Nico werd dit een groot succes. En zal dit zeker navolging krijgen.

29. mrt, 2015

TNF en KOOS op IPE finals!

TNF heeft samen met zijn Belgische vrienden een optreden verzorgt tijdens de IPE Finals in Wevelgem. Heel gaaf om voor zoveel mensen ons optreden te kunnen laten zien!

7. feb, 2015

TNF Cadets draait!

Vorig jaar november zijn we voorzichtig begonnen met TNF Cadets.
Inmiddels repeteert deze drumline alweer een paar maanden en in tegenstelling tot de "ouwe mensen" van TNF drumline repeteert deze groep wel wekelijks. Over twee weken gaan we hopelijk flink uitbreiden. Een aantal leden gaan na de carnaval meespelen met TNF Cadets. Met mogelijk 4 bassdrums, 3 snares, 2 tenors en 2 frontensemble lijkt dit toch ook serieus te kunnen gaan slagen.

30. jan, 2015

Eenmalig groot drumcorps in Goes

De website van Drum Corps Europe heeft een leuk artikel geschreven over onze drumcorps dag en dit levert nog meer belangstelling op voor 6 juni. In een vrij korte tijd is dit artikel al bijna 1000 x gelezen. Deze dag kan nu al niet meer stuk en de officiële inschrijvingen moeten nog beginnen! Na een dag een groot corps op de been te hebben zijn er plannen om dit af te sluiten met een standstill taptoe en voor de deelnemers van deze dag en de toeschouwers van de taptoe een afterparty te organiseren. Kijk voor het artikel op:
http://drumcorpseurope.org/article.php?news=13598

22. jan, 2015

Terug naar oude stek!

Het zat er al een beetje aan te komen, de laatste 2 repetities hadden we er al gerepeteerd, maar per februari trekken we weer in, in het clubgebouw aan de Verrijn Stuartweg 33 in Goes. Dit betekent dat we nog wel een repetitie op 30 januari in buurtgebouw "De Pit" in de Appelstraat in Goes-zuid doen. De samenwerking met het team in "De Pit" voelt nog altijd goed, en de komende projecten door het jaar heen zullen ook in samen werking met het buurtgebouw blijven. Maar het clubgebouw in de Verrijn Stuartweg is ingericht voor een drumline, dus het voelt logisch om daar weer verder te gaan.

11. jan, 2015

Wederom repetitie in voormalig clubgebouw

Vrijdag 16 januari zal er weer gerepeteerd worden in het voormalige clubgebouw aan de Verrijn Stuartweg 33 in Goes. Als mensen interesse hebben om mee te doen, kom gerust langs op deze avond en we zetten een instrument voor je klaar!

8. jan, 2015

Goes Startpagina.nl

Onze site is sinds vandaag ook te vinden via Goes Startpagina oftewel http://goes.startpagina.nl/

6. jun, 2015

TNF Drum & Bugle Corps

TNF wil voor één dag een groot drumcorps neerzetten. Dit gaat plaatsvinden op 6 juni 2015 .
Eén dag met zoveel mogelijk brass en TNF drumline een groot corps neerzetten. We willen dan een paar oude drumcorps krakers neerzetten, waaronder ( een verkorte versie van) Malequena van Madison Scouts. Dit natuurlijk weer samen met Kicks Out Of Sticks uit Lier (B). Kosten voor deze dag zijn € 17,50 je krijgt hiervoor een lunch, consumpties en een t-shirt aangeboden. We richten ons op minimaal 40 a 50 brass. Laat weten of je interesse hebt via ons contact formulier!

29. mrt, 2015

Optreden tijdens Europese Indoor kampioenschappen

TNF en K.O.O.S. zullen een optreden verzorgen tijden de IPE Championships in Wevelgem (B). Vele drumlines laten hun kunnen daar zien. Met drumlines uit Zweden, Engeland, Frankrijk, Italië, België en Nederland. IPE heeft een grote zaal geregeld dit jaar met prachtige faciliteiten. "De Schelp" in Wevelgem. Deze accomodatie is ook bekend van de Vlamo kampioenschappen in België. Heb je zin om een lekker dagje drumlines te bekijken? Bestel kaarten via ons contact formulier op de site!

30. dec, 2014

repetitie in voormalig clubgebouw

Vrijdag 2 januari wordt er éénmalig gerepeteerd in het voormalig clubgebouw aan de Verrijn Stuartweg. (het oude clubgebouw van jeugdkorps Confetti) We repeteren hier van 20:30 t/m 22:30. De TNF Cadets houden nog even vakantie!

10. dec, 2014

verschoven repetitie!

Ivm met de Klaas en kerstdrukte is de repetitie van vrijdag 5 december verschoven naar woensdag 10 december. Nog even de puntjes op de i voordat we de 13e gaan optreden.

13. dec, 2014

Kerstfair in buurthuis "De Pit"

Van 11:00 tot 20:00 uur zal, in en om het buurthuis, in het teken staan van Charles Dickens. De bezoekers moeten zich begeven in een levend Christmas Carol. Zij worden op diverse manieren bezig gehouden en geëntertaint terwijl zij kunnen kijken naar het diverse aanbod bij de kramen en tafels.

Natuurlijk zullen de bekende onderdelen als een kerststal, Gluhwein en warme chocolademelk niet ontbreken.
TNF zal die dag om 13:30 en 15:30 een optreden verzorgen en om onze clubkas wat op te bouwen worden er op de kerstmarkt Vietnamese loempia's verkocht.

7. nov, 2014

TNF Cadets drumline gaat starten!

7 november om 19:00 uur gaan TNF Cadets van start. We starten met een drumline voor jeugd. Iedereen van 8 tot 15 jaar is welkom bij deze drumline. We hebben al voldoende aanmeldingen, maar hopen natuurlijk op meer aanmeldingen.
Wanneer je liever trompet speelt of bij een colorguard wil, meldt je dan ook aan. Bij voldoende aanmeldingen zullen we hier ook mee starten.

15. okt, 2014

Aandacht in de streekkrant

"De Bode" de krant van de bevelanden heeft op een leuke manier aandacht besteed aan The Next Formation en Kicks Out of Sticks.

11. okt, 2014

The Next Formation Cadets

Zoals al eerder aangekondigd, wil TNF drumline een start maken met jeugd. De drumline draait lekker en een uitbreiding van de club lijkt een logische stap. Jeugd heeft de toekomst, dus ons daarop richten is eveneens een logische stap. Een aantal leden zijn al aangesloten bij TNF en binnen enkele weken willen we dan ook een start maken met deze tweede drumline. Een snareline en een tomline lijken al een feit. Een paar bassdrummers kunnen we dus nog goed gebruiken. Al is er van een ledenstop bij snares en toms natuurlijk ook geen sprake. Het is een start van mogelijk een nieuw jeugd drumcorps in Goes, TNF Cadets zal wekelijks gaan repeteren en bij voldoende belangstelling zeker openstaan voor uitbreiding met brass en guard. Wanneer je belangstelling hebt en eens wil komen kijken of zelfs aansluiten bij TNF Cadets, maak dan gebruik van het contact formulier op deze website.

9. okt, 2014

Optreden bij winterfair!

Op 13 december is er een winterfair bij buurthuis "De Pit" in Goes-zuid, ook TNF zal daar bij aanwezig zijn. Altijd gezellig, leuke kerskraampjes een hapje en een drankje en de sound van een drumline. Wat wil je nog meer!

4. okt, 2014

Jeugdkorps Confetti stopt

Jeugdkorps Confetti, eveneens uit Goes heeft aangekondigd te gaan stoppen, veel leden van onze drumline zijn daar begonnen en het is dan ook niet leuk om te lezen dat er een eind komt aan zo'n korps. Kort geleden hebben ze nog deelgenomen aan de DCE finals in Kerkrade, maar voor het nieuwe seizoen zijn er blijkbaar te weinig leden over om verder te kunnen gaan. TNF heeft al langer plannen om iets met jeugd op te gaan zetten. Een drumline naar voorbeeld van The Next Formation die de naam TNF Cadets zou gaan dragen. De mogelijke concurrentie strijd met Confetti heeft ons altijd weerhouden om dit door te zetten. Nu Confetti stopt gaat TNF deze plannen toch toetsen aan realiteit en gaan we bekijken of TNF Cadets serieuze vormen aan kan gaan nemen. We betreuren het einde van Confetti, maar vinden dat een stad als Goes in combinatie met jeugd en muziek moet blijven bestaan.
Wanneer nog een 5 tal jeugdleden zich bij TNF zouden aanmelden, hebben we genoeg mensen om een jeugd drumline te starten.

26. sep, 2014

Weer lekker verder drummen

Vrijdag 26 september is het weer zover, na even een pauze na ons optreden en het optreden met KOOS gaan we vrijdag weer met veel zin beginnen! TNF repeteert dan van 20:00 tot 22:30 in buurthuis "De Pit"

14. sep, 2014

Gaaf optreden met K.O.O.S. uit Lier (B)

4 leden van TNF hebben met K.O.OS. gedrumd in Lier. Met 4 tenors, 4 snares en uiteindelijk 5 bassdrums een gaaf optreden opeen mooie nazomerse dag in het Belgische Lier. Waar tussen het spelen door genoten kon worden van echte schaapraces.

31. aug, 2014

Nieuwe pluimen op de shako's

We zijn blij met ons nieuwe uniform, als we alle foto's bekijken van het afgelopen optreden, ziet het er allemaal top uit. Toch nog een kleine verbetering naar onze mening, volgend optreden komen er nog mooiere hogere blauwe pluimen op de shako's

30. aug, 2014

Nieuwe opslagruimte

Sinds onze verhuizing naar buurtgebouw "De Pit" zijn we op zoek naar een passende opslagruimte voor ons instrumentarium. Tot deze tijd is Erwin zo vriendelijk geweest om zijn garage ter beschikking te stellen. Maar het is gelukt om vlakbij "De Pit" een eigen opslag te hebben. Als iemand nog een kar of een ander vervoermiddel om het instrumentarium even door de straat te kunnen rijden weet, houden wij ons van harte aanbevolen.

14. sep, 2014

Spelen met KOOS

Op 14 september speelt TNF met 4 leden mee met Kick Out Of Stick uit Lier (B) mee.

28. aug, 2014

Optreden gehad, nu weer lekker verder

Het eerste optreden zit erop, we hebben ontzetten veel leuke reacties gehad. Het proeft naar meer. Toch gaan we gewoon weer op dezelfde voet verder, rustig aan dus. 2x in de maand repeteren zodat iedereen kan aansluiten bij onze club. Ook al heb je er eigenlijk geen tijd meer voor. 29 augustus is weer een nieuwe repetitie, vanaf deze dag gaan om de week verder.

22. aug, 2014

Eerste officiële optreden

The Next Formation gaat voor het eerst optreden bij de havendagen in Zierikzee.
Dit gebeurt s'avonds tijdens de lampionnenoptocht

4. jul, 2014

Laatste repetitie voor de vakantie

22 augustus komt The Next Formation weer bij elkaar, daarna is het iedere 2 weken weer op vrijdagavond!

TNF in de BODE!